Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Voor iedere leeftijd verrassend veel voordeel en gemak!

Ledenvereniging Zorggroep Oude en Nieuwe Land richt haar activiteiten op zorg en welzijnsvoorzieningen die niet (meer) door de overheid worden gefinancierd. Juist wanneer de overheid bezuinigt op de kosten voor zorgverlening, wordt de rol van de Ledenvereniging belangrijker. Al is het alleen maar om u als lid te ondersteunen bij het zoeken naar de juiste weg in het woud van beschikbare voorzieningen op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Door de contributiegelden blijven diensten voor alle leden toegankelijk, jog en oud, ziek en gezond. Het oude principe 'voor allen, door allen' is nog steeds van groot belang!

Ledenvoordeel

Uw lidmaatschap biedt toegang tot een gevarieerd pakket aan services en diensten; voor uw kind, voor uw gemak, voor uw welzijn en ontspanning. Zo kan een keuze worden gemaakt uit interessante diensten rond kinderen krijgen en opvoeden, zoals extra kraamzorg met korting, weerbaarheidtrainingen en korting op cursussen van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Ook maakt de Ledenvereniging het u gemakkelijk met diensten aan huis op het moment dat u het zelf niet meer kunt, zoals maaltijdvoorziening, maar ook de opticien of de audicien kan aan huis komen. Tijd voor ontspanning kan met korting in de sportschool of de sauna, of bij een kookworkshop. Niet te vergeten de collectiviteitskorting op zorgverzekeringen bij Zilveren kruis Achmea, De Friesland of Univé.

Ledenconsulent

Met uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn, kunnen leden gratis terecht bij de ledenconsulent. Veranderingen in uw leefsituatie, zoals ziekte, verlies of verminderde mobiliteit, kunnen erg ingrijpend zijn in uw dagelijks leven. Er bestaan veel mogelijkheden om dergelijke situaties goed te ondersteunen in de eigen leefomgeving, zodat men zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. De ledenconsulent denkt met u mee, adviseert, bemiddelt en zoekt samen met u naar een zo goed mogelijke oplossing

Lidmaatschap

Voor uw lidmaatschap betaalt u € 12,50, dit geldt per kalenderjaar én per huishouden. Dus ieder gezinslid dat deel uitmaakt van uw huishouden, kan mee profiteren. U betaalt hiervoor slechts € 12,50 voor heel 2013!

Contact

Ledenvereniging Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Mr. Zigher ter Steghestraat 9
Postbus 155, 8330 AD Steenwijk
Tel. (0521) 53 98 93
E-mail: leden@zorggroep-onl.nl

Tel. (0521) 53 98 66

Mr. Zigher ter Steghestraat 9
8331 KG Steenwijk

www.uwledenvereniging.nl

Downloads

Bekijk hier de flyer en folders (online):
Folder Ledenconsulent
Flyer Ledenvereniging

<< terug

Afbeelding