Het nieuws
"Proef Ossenzijl"

Beste Mensen,

Het bestuur van Plaatselijk belang kijkt met grote tevredenheid terug op ons zeer geslaagde jubileumfeest van 3 juni 2010. Zowel de Reünie als de Revue waren helemaal top. Langs deze weg willen wij dan ook alle betrokken vrijwilligers van de Geitenfokvereniging, de schoolkinderen en onze dorpsjeugd nogmaals bedanken voor hun inzet om er een geslaagde dag van te maken.

Van de Reünie en de Revue is inmiddels een DVD klaar die gemaakt is door Jan Menger. Deze ruim 2 uur durende film neemt u mee langs alle gebeurtenissen van 3 juni. De kosten voor deze DVD/film zijn 15,=.

Als wij de DVD moeten opsturen, dan komen er nog € 2,= aan portokosten bij . De opbrengst van de verkoop zal worden gebruikt voor de kosten van alle activiteiten rondom het 100 jarig jubileum van PBO.

De DVD is te bestellen door een e-mail te sturen naar Info@Ossenzijl.com. Hierin graag vermelden uw naam, adres en woonplaatst en eventueel uw telefoonnummer. Verder dient u de kosten van de DVD over te maken op bankrekeningnummer 1390.01.344 t.n.v. Plaatselijk Belang Ossenzijl en ondervermelding van DVD reunie/revue. De DVD is niet op voorraad, bestellingen worden door ons verzameld en in bulk bij leverancier besteld. Zodra deze worden geleverd en uw betaling is ontvangen, gaan wij de DVD opsturen naar u.

Afbeelding